Photocatalytic lights

LED светлините със система ACLL (Air Clean Led Lighting) се характеризират със специално стъкло, третирано от наноматериали, които задействат процеса на фотокатализа. Този процес е в състояние да елиминира повече от 90% от вируси, бактерии и други замърсяващи органични вещества, присъстващи в околната среда. Процесът на пречистване винаги е активен, когато светлината е включена.

LED технологията със система ACLL е проектирана с цел да има най-добрите светлинни характеристики в околната среда и най-ефективните свойства по отношение на пречистването на въздуха.

Предимствата на този продукт са няколко: от енергийна ефективност и дълъг живот на лампата, до антибактериални и антивирусни ефекти, до премахване на миризми и замърсяване на въздуха.

Тази инсталация е нетоксична и не отделя вредни вещества в околната среда, поради което може да функционира в присъствието на хора — като носи ползи за хората с алергия благодарение на премахването на основните причини за алергии.

Основните модели на тези светлини са LED панели (в различни мерки) и няколко прожектора (кръгли вградени лампи). Тогава е важно светлинната повърхност да е достатъчно голяма, за да активира процеса на пречистване на въздуха в средата, в която са монтирани лампите.

Лампите имат трайност между 50 000 и 100 000 часа.

За заявка за наличните модели и за изпълнение на проекти, моля, свържете се с нас на info@nanohub.bg или тел. +359 888 059 357.

Техническа спецификация:

  • Минимална поддръжка
  • Пренебрежимо малка консумация на електричество ( висока ефективност > 100 лумена / W )
  • Не разпространява химични вещества
  • Без УВ лъчи
  • Без опасен отпадък, безопасно количество емисии на CO2 и водни пари
  • Сертифициран CE продукт притежаващ сертифицираща марка на Италианското общество по екологична медицина
Патентован продукт

Патент № IT102020000013921

Още продукти:

Espero 100 LIFT

Това решение е специално проектирано за асансьори с различен капацитет [...]

Bora 250

Подходящ за градски и туристически автобуси […]

Bora 50

Изключително подходящ за линейки и хладилни превозни средства за […]